Köpa rätt grus för rätt arbeteGrus är förmodligen ett av de viktigaste materialen för att konstruera och utforma trädgårdar. Grus är dock ett väldigt brett begrepp. Det finns en speciell typ av grus för olika typer av projekt. Grus är egentligen en blandning av grus och sand och hämtas ur grustag på flera platser i Sverige. Det finns allt från finkornigt till grovt grus, så oavsett om det gäller bygg- eller trädgårdsarbete måste du välja vilken typ som är mest lämplig för uppgiften. Grus för stenläggning ska gärna vara ganska lerig för att hålla ihop kullerstenen bättre. Grus för vägbyggen måste däremot vara mycket dimensionsstabil, alltså ha samma storlek, för att klara belastningen från trafiken. Det finns särskilt grus för gjutning och dränering, som används till t.ex. trädgårdsgångar eller terrasskakel. Det finns också särskilt grus för att anlägga grusgångar samt många andra typer.

Få tips och pris på grus

Om du berättar för oss vad projektet handlar om så ska vi berätta för dig vilken typ av grus du behöver – och framför allt hur mycket. Det finns inget som är mer irriterande än att ha kvar en hög av överskottsgrus som inte har gått åt. Vi kan också ge råd om den aktuella produkten och svara på andra frågor om ditt projekt.

Snabb leverans

När du beställer hos oss levererar vi dina varor med godstransport inom loppet av några få dagar. Det enda du behöver göra är att ta reda på var lasten ska lastas av och göra utrymme för det. Exakta priser får du reda på genom att skriva in ditt postnummer.
 
Tel.: 010-888 51 77

Ange ditt postnummer

SPARA

* för att se pris och urval