Vill du ha det mest prisvärda alternativet?
→ levererat som Tipplass
→ levererat som Storsäck

Singel sten är naturens egen gåvaSingel sten kommer från naturgrus och är inget krossmaterial utan har skapats helt naturligt av moder natur. Den enda behandling som görs är att stenen siktas och delas in i olika storlekar. Eftersom singel stenen har slipats av naturen under tusentals år har den en mer rundad yta än makadam. Singel sten används främst vid betongtillverkning, dränering och som markbädd för infiltrationsanläggningar. Den finns flera storlekar men de vanligaste är 8-16 mm, som används på bl.a. trädgårdsgångar, och 16-32 mm som används som dekor och dräneringssingel.

Köpa singel sten med flera användningsområden

Singel sten är både vackert, naturligt och väldigt lättskött att ha i trädgården. Du kan till exempel använda det för att avgränsa gångar. Det kan också läggas längs husväggen eller fungera som marktäcke i rabatter eller som alternativ till en gräsmatta. Istället för att ha marktäckande växter så kan du använda singel sten för att behålla fukten i jorden och för att hålla ogräset borta.
Om du har panel som slutar väldigt nära marken är det praktiskt att lägga singel sten intill fasaden för att slippa skvättande regnvatten. På så sätt blir fasaden inte lika utsatt för fukt samt att den inte heller blir smutsig lika snabbt. Användningsområdena för detta vackra naturmaterial är oändliga. Du hittar flera olika sorter på Snabbgrus.se. Vi kan också svara på frågor angående singel sten samt ge dig mer inspiration för ditt nästa projekt.

Vi levererar snabb hem till dig

Efter att du har lagt din beställning på Snabbgrus.se dröjer det inte många dagar innan en godstransport levererar varorna hem till dig. Vi gör allt jobb åt dig, det enda du behöver göra är att tala om var vi ska lasta av och se till att godstransporten kan komma fram dit. För att få det exakta priset för just din beställning skriver du bara in ditt postnummer.
 
Tel.: 085-352 33 01

Ange ditt postnummer

SPARA

* för att se pris och urval