Vill du ha det mest prisvärda alternativet?
→ levererat som Tipplass
→ levererat som Storsäck

Köpa bergkross för uppfarter och dräneringBergkross är ett idealiskt material att använda på uppfarten istället för andra typer av underlag. Det är väldigt enkelt att lägga eftersom man lägger bergkrossen direkt ovanpå en botten av grus. Det är väldigt smidigt att underhålla denna typ av uppfart eftersom det bara är att kratta upp krossen då och då om den blivit ojämn t.ex. när bilar kört på den. En uppfart bör ha ett 11-16 mm tjockt lager bergkross. Till skillnad från rundad sten så har bergkross många kanter vilket gör den mer stabil. Tack vare detta är den att föredra att ställa krukor på och för att skapa stigar i din trädgård. Bergkross är också lämplig att använda vid dränering runt träd eller hus för att leda bort vattnen. Ett mycket bra sätt för att skapa mer luft i jorden är att blanda den med bergkross. Detta ger ännu bättre växtförhållanden för dina växter.


Billig bergkross i flera storlekar

Snabbgrus.se har bergkross i flera olika storlekar. Välj mellan 0-16 mm, 0-32 mm eller 0-45 mm. De större storlekarna går att använda som utfyllnad i diken och liknande medan de mindre storlekarna rekommenderas för uppfarter, stigar och rabatter. Köp dessa vackra stenar från oss och välja mellan att få dem levererade i praktiska säckar eller löst i en hög. Det exakta priset, inklusive frakt, får du fram när du skriver in ditt postnummer. Du är alltid välkommen att kontakta oss för råd och inspiration.

Service och leverans

Hos Snabbgrus.se kan du beställa allt från 1 ton till 15 ton grus, sand och sten. Hör med oss när det gäller volymrabatt om du köper större kvantiteter. Du väljer själv hur du vill att vi ska leverera din beställning. Kontakta oss med dina önskemål.
 
Tel.: 085-352 33 01

Ange ditt postnummer

SPARA

* för att se pris och urval