Vill du ha det mest prisvärda alternativet?
→ levererat som Tipplass
→ levererat som Storsäck

Köpa makadam för stabilitet och dräneringMakadam är ett stenmaterial som hämtas från bergen. Sten sprängs loss ur bergen och krossas sedan till olika storlekar. Korn som är mindre än 2 mm sorteras bort och resten sorteras efter storlek. Till skillnad från singel och grus har makadam en ojämn kornform som gör att kornen lätt låser fast med varandra vilket ger en bra stabilitet. Ordet makadam används ibland när man pratar om en speciell metod för att bygga vägar av krossad sten. Tjockleken på stenens storlek gör att materialet inte suger åt sig vatten i särskild hög grad, vilket gör att vägen blir mindre utsatt för frost och tjäle.

Makadam är optimal för vägar, asfalt, betong och dränering

Makadam används oftast för att anlägga vägar, husgrunder, trädgårdsgångar och garageplaner. Det används också vid tillverkning av asfaltsmassa och betong. Ska du bygga hus, bod, lusthus eller annan typ av byggnad så lönar det sig att beställa makadam hos Snabbgrus.se. Genom att använda rätt storlek av sten under byggnaden kan grunden andas och du förhindrar därmed fukt och mögelbildning. Det går också bra att använda makadam på grusvägar. Tack vare materialets kantiga struktur och dess förmåga att binda ihop ligger makadamet kvar på vägen under en mycket längre tid än annan sten. Makadam är också både praktiskt och vackert att ha i dina trädgårdsgångar. Gångarna hålls på plats och tappar inte form samtidigt som de är lätta att sköta. Det är bara att räfsa till ibland så att ogräs inte får fäste. Snabbgrus.se erbjuder flera olika storlekar och färger av makadam så att du lätt hittar den sort som passar bäst in i din trädgård.

Snabba leveranser

Det tar bara några få dagar från det att du har lagt din beställning på Snabbgrus.se innan en godstransport kommer med leveransen hem till dig. De exakta priser får du genom att skriva in ditt postnummer.

 
Tel.: 085-352 33 01

Ange ditt postnummer

SPARA

* för att se pris och urval