Kontakta oss | Betalning | Handelsvillkor
Facebook icon logo Twitter icon logo Linkedin icon logo Google+ icon logo
Hemleverans av Sten och Grus
085-352 33 01
Vardagar 9.30 - 14.00
Leveransadress
› Ange postnummer ‹
Varukorg
0,00 SEK
Till kassan
 
Kontakta oss
Handelsvillkor
Betalning
Om Snabb Grus

Gårdsgrus från Snabb Grus


Ett alternativ många väljer att göra är att lägga gårdsgrus på sina gångar och på uppfarten till sitt hus. Det finns flera olika sätt att anlägga sina grusgångar på och det kan göras med enbart gårdsgrus, eller att man även lägger till singel. När du bestämt dig för om du vill använda gårdsgrus, eller grus i kombination med singel så kan vi hjälpa dig att räkna ut hur mycket just du behöver. Hos oss kan du beställa både grus och singel i flera olika varianter och är du osäker på vad du behöver så assisterar vi dig även med detta. Grus i sig är egentligen en blandning av grus och sand och singel är något som moder natur skapat själv. Det kommer från naturgrus och är inte ett krossmaterial. Den enda behandlingen vi gör med singel är att skikta den och dela in den i olika storlekar. När du vill ha singel i kombination med gårdsgrus så är det 8-16 mm som är den vanligaste storleken att använda sig av.


Grusgångar i trädgården


En trädgårdsgång är inte enbart till för att kunna ta sig fram på ett enkelt sätt. Den skapar även din trädgårds struktur och bildar dess stomme. Om du kikar på hur en äldre trädgård är planerad, till exempel en barockträdgård, så är det bara hur man dragit gångarna som man ser. Under 1800-talet var trädgårdsgången det som var målet och stora trädgårdsarkitekter som Knut Forsberg (Berzelii park i Stockholm) och F. L Olmested (Central Park, New York) planerade hur gångarna skulle läggas med samma omsorg som man idag planerar motorvägar. Även du bör se till att din trädgårdsgång får en bra planering och att den anläggs med rätt material. Med gårdsgrus och singel från oss kan även du få en trädgårdsgång som du är stolt över.


Köpa och beställa gårdsgrus


När du har bestämt dig för att köpa och beställa gårdsgrus från oss, så kan du göra det på ett mycket enkelt sätt. Du går helt in på vår webbsida och väljer det gårdsgrus och singel du önskar beställa och betalar när du checkar ut från kassan. Vi levererar sedan det du beställt direkt hem till dig i smidiga storsäckar eller med en tippbil. Vi kan lossa godset på en plats som du anvisar, annars så levererar vi det till uppfarten/trottoaren/gatan utanför din bostad.

Information
Kontakta oss
Handelsvillkor
Betalning
Om Snabb Grus AB
Blogg artiklar
Köpa grus
Grusterminal i Malmö, Skåne
Gårdsgrus från Snabb Grus
Social Media
Vår Facebook Page
Vår Youtube Videos
Vår Google Plus


Utvecklad av Forstel Online Strategies © 2013 Management