Kontakta oss | Betalning | Handelsvillkor
Facebook icon logo Twitter icon logo Linkedin icon logo Google+ icon logo
Hemleverans av Sten och Grus
085-352 33 01
Vardagar 9.30 - 14.00
Leveransadress
› Ange postnummer ‹
Varukorg
0,00 SEK
Till kassan
 
Kontakta oss
Handelsvillkor
Betalning
Om Snabb Grus

Köpa grus


Köpa grus

Går du i funderingar på att anlägga en trädgård helt från grunden eller har du andra byggnadsplaner som kräver sten eller grus? Hos oss på Snabb Grus kan du köpa grus och material som är lämpligt för alla sorters anläggningar och byggplaner. Om du vill så kan vi även hjälpa dig att räkna ut vad kostnaderna kan komma att landa på för ditt projekt samt ge dig bra förslag på vilken typ av grus du behöver. Dessutom ser vi till att du får lagom mycket grus, så att du vare sig får över eller saknar grus för att färdigställa ditt projekt. Vill du ha tips och råd om hur du ska gå tillväga med just ditt projekt så är även detta något vi kan hjälpa dig med.

Grus är ett ganska brett begrepp och innebär egentligen en blandning av grus och sand som hämtas upp på flera grustag runt om i Sverige. Olika projekt kräver olika sorters grus och hos oss på Snabb Grus kan du köpa grus från finkornigt upp till grovkornigt. Vi erbjuder grus som är av mer leraktig karaktär som passar till stenläggning och har du tänkt gjuta eller dränera i samband med en trädgårdsgång så finns det grus som är anpassat för detta.

Beställa grus

Att beställa grus från oss är mycket enkelt. Du handlar smidigt via vår hemsida och betalar när du checkar ut från kassan. Du får ditt grus eller annat material levererad hem i smidiga storsäckar eller med en tippbil. Har du särskilda önskemål om vart vi ska lossa godset så går detta att ordna på din begäran, annars får du ditt grus leverarat på uppfarten/trottoaren/gatan där du bor.

Har du bett om en anvisad plats är det viktigt att du ser till att infarten till platsen är lämplig för en tung lastbil samt har en minsta bredd på 3 meter. Dessutom måste det finnas utrymme för lastbilen att kunna manövrera. Du behöver inte vara hemma när vi levererar, men det innebär att du accepterar godset obesiktigat. När du har lagt en beställning på grus från oss så levererar vi inom ett par dagar till den adress du har uppgivit. Det du behöver göra inför vår ankomst är att bereda utrymme för avlastning på den yta du vill att vi ska lossa godset. Om du vill ha exakta priser på vad det kostar att beställa grus så kan du få detta genom att skriva in ditt postnummer.

Information
Kontakta oss
Handelsvillkor
Betalning
Om Snabb Grus AB
Blogg artiklar
Köpa grus
Grusterminal i Malmö, Skåne
Gårdsgrus från Snabb Grus
Social Media
Vår Facebook Page
Vår Youtube Videos
Vår Google Plus


Utvecklad av Forstel Online Strategies © 2013 Management