Om Snabb Grus Sverige AB

Välkommen till Snabb Grus Sverige AB – din pålitliga partner för landskapsmaterial och transporttjänster. Vi utgör ett oberoende nätverk av transportörer, grustag och andra leverantörer inom landskapsmaterial. Vårt oberoende nätverk sträcker sig över hela Sverige, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster överallt i landet.

Vår mission är att göra priserna lättillgängliga och transparenta för dig som kund. Vi strävar efter att du enkelt själv ska kunna söka och se priser på vår onlineplattform. Vi vill göra det både enkelt och bekvämt för dig att lägga din beställning på vår plattform, inklusive betalning och kommunikation. Vi strävar också efter att erbjuda de bästa möjliga priserna när vi levererar direkt från grustag och stenbrott samt liknande anläggningar för materialproduktion.

På vår onlineplattform kan du enkelt och smidigt beställa olika material, inklusive sand, granit, singel, grus, matjord och många andra produkter inom dessa kategorier. Våra pålitliga partners står redo att leverera dessa material direkt till dig när du lägger din förfrågan på plattformen. Vi erbjuder leverans i storsäckar eller som tipplast löst material, beroende på dina behov.

Med nästan 10 års erfarenhet inom branschen har Snabb Grus Sverige AB etablerat sig som en pålitlig och professionell aktör. Vi har byggt upp vårt företag på principen att erbjuda snabba och effektiva leveranser av högkvalitativa material. Vår målsättning är att göra det enkelt för dig att få tillgång till de material du behöver för ditt projekt.

Viktigt att notera är att vi fokuserar på leveranser och erbjuder ingen möjlighet till avhämtning. Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt genom att leverera material direkt till din plats. Tack för att du väljer Snabb Grus Sverige AB för dina behov av landskapsmaterial och transporttjänster.

Företag


Organisationsnummer

Kontakt
Snabb Grus AB
Box 2040
151 02 Södertälje
556967-8310

Kontakta oss
info@snabbgrus.se
www.snabbgrus.se
 
Tel.: 085-352 33 01