Vill du ha det mest prisvärda alternativet?
→ levererat som Tipplass
→ levererat som Storsäck

Köpa sand för många ändamålSand är nog den finaste sortens sten som finns och består av partiklar som är mellan 0,002 och 2 mm stora. Sand är det viktigaste materialet när någonting ska byggas, gjutas eller läggas under en andra beläggning. Sandens bärförmåga beror både på sandkornens storlek och vilken form de har. Kantiga korn har en bättre bärförmåga än rundade sandkorn. Gjutsand har mycket skarpa kanter för att ge en god bäring. När grunden till ett hus ska gjutas måste man använda gjutsand till betongblandningen.

Att få tag på rätt sand

Hos Snabbgrus.se kan du köpa flera olika typer av sand så att du får den som passar just för ditt projekt. Om din husgrund och trädgård plågas av översvämningar i samband med kraftigt regn kan du vidta vissa åtgärder för att förebygga detta. Det finns olika sorters sand som exempelvis ökar dräneringen av regnvatten från en plats, och sand som används för att bygga upp en sandvall för att förhindra översvämning. Om barnen behöver en sandlåda att leka i så finns det sand som är särskilt lämpad för sandlådor. Det finns också fogsand och speciellt kakelsand som används när man lägger kakel eller gör gångvägar av kakel. Oavsett vad du är ute efter så hittar du rätt sand på Snabbgrus.se, där du också kan få råd och vägledning om vilken sand som är bäst för just ditt projekt. Du kan beställa allt från 1 till 20 ton sand och du kan se det exakta priset inklusive frakt när du skriver in ditt postnummer.

Snabb hantering

När du har beställt sand hos Snabbgrus.se tar det bara ett par dagar innan en godstransport levererar sanden exakt dit du vill ha den. Det kan vara en bra idé att ha spadar och skottkärror redo. Det kan också löna sig att ha några vänner som är redo att hjälpa till, eftersom sanden kan vara tung att skotta. Du kan få den levererad till trottoaren eller in till din trädgård.
 
Tel.: 085-352 33 01

Ange ditt postnummer

SPARA

* för att se pris och urval