Trädgårdsinspiration: Nya Produkter och Tips för Ditt Trädgårdsprojekt


Äntligen har vi sedan några dagar tillbaka börjat få lite varmare temperaturer och kan snart börja med trädgårdsarbetet. Vi har under de senaste månaderna arbetat mycket på vårt sortiment och lagt till många nya produkter. Vi skulle vilja introducera några av våra mest populära produkter. Vi har under de senaste åren haft många kunder som är mycket nöjda med dessa produkter.


En klassiker i sortimentet är som alltid vårat Makadam, som finns i en rad olika storlekar. Makadam har under senare år blivet mycket poppulär för dekoration av trädgårdslandet. För att undvika mödosamt och ofta tråkigt trädgårdsarbete rekommenderar vi att beta först lägga en tjockare fiberduk. På detta sätt växer inget ogräs genom makademmet och du kan dagligen njuta av din uteplatts. Du måste bara själv minnas att vattna växterna. I detta sammanhang rekommenderar vi även vår dekorsten för att snygga till i trädgårdslandet. Dess passar också mycket bra till huset och är också mycket bra att dekorera din uppfart med.


En annan mycket trevlig och också mycket populär sten är vårat Ärtsingel, som också finns i flera olika storlekar. Ärtsinglet kännetecknas av sin färg som skiftar mellan en rad färger och nyanser. Denna klassiska sten dekorerar en gårdsuppfarter i hela landet. I motsats till Ärtsingel kan vi erbjuda våra svarta skiffer från Kanada. Detta grus är lämplig för alla buskar och träd och ger ett stänk av färgkontraster till dem gröna växterna.


En favorit i sortimentet är Resurs 50. Denna jord är mycket näringsrik och består av 50% kompostjord och 50% torv och är mycket lämplig som en grund för blommor och andra växter. Dessutom har vi nu också som en nyhet i vårat sortimen flera sorter av gatsten och stenplattor. Dessa kan vara ett mycket trevligta att placera runt husets grund för att skapa en gång eller för den som bara vil ha en liten terrass precis framför ditt uterum. Möjligheterna har nästan inga gränser med våra produkter.


Jag hoppas att vi kan ge dig några riktigt bra idéer för att utforma din trädgård. Naturligtvis kan du också hitta många andra produkter på vår hemsida. Kolla med oss på förhand och lycka till med dina kommande projekt.


Skriv till oss om du behöver hjälp. Vi är alltid tillgängliga.


 
Tel.: 085-352 33 01