Plattsättning

Vid projekt som innefattar plattsättning hjälper vi dig med materialet. Hemleverans och kompetens erbjuds av snabbgrus.se

Vid plattsättning har vi materialet du behöver

Är det dags att piffa upp uteplatsen? Eller är det kanske trädgårdslandet som behöver en rejäl förnyelse? Oavsett av vilken anledning som plattsättning är aktuell just för dig så har vi plattorna du behöver. Vi har stenplattor för att göra din trägårdsgång vackrare än grannens, vi har betongplattor för att ge dig ett stabilt och snyggt underlag för grillen och utemöblerna. Vi har till och med hemleverans ända till dörren för att du ska kunna spara energin till ditt trädgårdsprojekt. Skriv in ditt postnummer i menyn till vänster på hemsidan så får du se kostnaden, inklusive moms och leverans, direkt innan du beställer. Vi vill att allt ska gå så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Vid frågor eller funderingar så har vi kompetent personal redo att besvara ditt samtal eller mejl. Tveka inte längre, ge din trädgård vad den förtjänar.

Plattsättning ska vara enkelt. Vi hjälper dig!

Vi på Snabbgrus.se finns till för dig och ditt projekt. Oavsett om det är hemma, hos svärföräldrarna eller vid sommarstugan så vill vi ge dig de bästa förutsättningarna och erbjuder därför hemleverans i hela Sverige. Vi har materialet du och ditt projekt behöver och vi vill hjälpa dig att nå målet.

Plattsättning

  1. Betong- eller stenplattor
  2. Stenmjöl 0-4
  3. Slitlager 0-18
  4. Dränerande makadam 16-32, 8-16
  5. Fiberduk


© Snabb Grus Sverige AB Vid plattsättning har vi materialet du behöver
 
Tel.: 085-352 33 01