Anlägga garageinfart

Hos Snabbgrus finns allt inom sten och grus för att anlägga garageinfart. På snabbgrus.se makadam finns det perfekta materialet för plattläggning.

Anlägga garageinfart är enkelt med våra stenplattor

Din garageinfart måste kunna stå emot all slags slitage. Bra sammansättning av olika material gör att infarten inte blir deformerad med tiden. När du ska anlägga en ny garageinfart är det viktigt att du tar hänsyn till dess funktion, till husets fasad, till miljön runt omkring ocn inte minst till ditt eget tycke och smak. Underarbetet är ett av anläggningens viktigaste moment och hos Snabbgrus hittar du ett stort utbud av olika material att tillgå. Grunden kan läggas med hjälp av asfalt, bergkross eller sand och vi har även ett stort antal stenplattor och antiksten av olika material att välja mellan. Det är praktiskt och estetiskt att använda sten eller plattor till att anlägga garageinfart. Sten och plattor är lätta att lägga och finns i olika storlekar och utformningar så att du enkelt kan skapa en egen praktisk och personlig garageinfart.

Anlägga garageinfart med hjälp av våra olika material

Vi tillhandhåller en mängd olika material, till exempel makadam, som är ett perfekt material för plattläggning. Gå in på: snabbgrus.se.makadam och titta på vad vi har att erbjuda. Kom ihåg att vi alltid erbjuder hemleverans i hela Sverige, tippbil vid större order och leverans i praktisk säck vid mindre order.

Anlägga garageinfart

  1. Asfalt, makadam eller plattor
  2. Stenmjöl 0-4 för avjämning
  3. Bärlager 0-30 ca 10 cm
  4. Fyllnadsand
  5. Fiberduk


© Snabb Grus Sverige AB Anlägga garageinfart är enkelt med våra stenplattor
 
Tel.: 085-352 33 01