Dränering av husgrund

Hitta rätt sorts grus och få det hemlevererat till bra pris hos snabbgrus.se när du behöver utföra en dränering av husgrund.

Dränering av husgrund behöver inte vara dyrt

Även om du aldrig sysslat med dränering av husgrund förut så kan du enkelt dränera husgrunden med rätt material och goda råd. För att mota fuktbildning i din källare så behöver du frilägga ytterväggen och leda undan allt vatten som trycker på. Med det menas bland annat smältvatten, vatten som rinner från stuprör och lerjord som ligger mot väggen. För att inte huset ska börja suga åt sig fukt igen när du lägger tillbaka jorden så bör du isolera mot grunden först. Om huset står lågt så kan du välja att lägga dräneringsrör runt huset för att leda bort vatten från huset. Dessutom kan du lägga plattor mot grunden som hjälper huset att andas så att fukten torkar ut. Därutöver bör du även lägga grovt grus eller makadam som ytterligare hjälper till med avdunstningen. Om du inte vill göra det själv kan du ta hjälp av en hantverkare, huvudsaken är att du har tillgång till bra material som inte kostar skjortan.

Dränering av husgrund blir bäst med riktigt grus

Hos Snabbgrus.se kan du hitta det du behöver när ditt hus behöver en dränering. Här finns många olika sorts grus som lämpar sig för både dränering och att grusa infarten med. Om du behöver större mängder så kan du få det levererat ända hem med tippbil och vi levererar över hela Sverige.

Dränering av husgrund

  1. Platonmatta, isodränskiva eller dyl
  2. Makadam 16-32, 8-16 eller singel 16-32, 8-16
  3. Dräneringsledning
  4. Fiberduk
  5. Återfyllnadsmassor
  6. Dekorativa stenar eller makadam


© Snabb Grus Sverige AB Dränering av husgrund behöver inte vara dyrt
 
Tel.: 085-352 33 01