Anlägga paddock med grus

Att anlägga paddock med grus gör ni lätt och på rätt sätt med grus och sand från snabbgrus.se som levererar hem till er var ni än bor i Sverige.

Anlägga paddock med grus - bästa tipsen för dig och hästen

När du ska anlägga paddock med grus är det viktigt att du använder rätt form av grus. Först och främst måste du ta hänsyn till markens underlag och göra nödvändig dränering. Markdränering är oftast nödvändig för att du ska vara säker på att regnvattnet har möjlighet att rinna undan. En paddock där regnvatten ligger kvar är inte trevlig att rida på och dessutom kommer underlagen inte att ligga kvar som de ska. Efter dräneringen är det dags för grus och här kan vi på snabbgrus.se hjälpa dig att välja rätt sort. Hos oss hittar du alla olika grusprodukter som du kan tänkas behöva till din paddock. Efter detta bärlager kan man använda en markduk och sedan är det dags för det övre topplagret som du väljer beroende på vilket användningsområde du ska ha paddocken till. Även hästarnas ben och hovar måste du ta hänsyn till när du väljer toppunderlaget. Hos snabbgrus.se hittar du alla typer av bergprodukter.

Anlägga paddock med grus på rätt sätt

Hos Snabbgrus.se hittar du rätt sorts grus och sand som du behöver för att anlägga ditt paddock. Om du inte vet vilket grus som passar till ditt paddock är du välkommen att kontakta oss för råd. Vi levererar hem till dig var du än bor i Sverige. Vi levererar antingen med tippbil eller i säck beroende på beställningens storlek.

Anlägga paddock med grus

  1. Sorterad sand 0-10
  2. Stenmjöl 0-8
  3. Bärlager 0-32, 0-45
  4. Fiberduk


© Snabb Grus Sverige AB Anlägga paddock med grus
 
Tel.: 085-352 33 01